Slowfashion a Gràcia

Les notícies dels últims mesos estan plenes d’optimisme. Sempre sóc molt escèptic perquè és l’optimisme d’uns pocs: la vella economia, sustentada pels gran bancs, les grans cadenes, etc. Jo crec en la nova economia, sustentada en el cooperativisme, la producció i consum ètic, ecològic i de proximitat. Aquesta setmana he llegit al diari ARA un relat estiuenc de la mateixa Miriam Ponsa en què explicava els seus plans per a l’estiu i on es recollia sense estar destacat el que per a mi és la notícia més important en molt de temps. És un indici de veritat ple bons auguris per a la nova temporada. I és que els dissenyadors catalans Txell Miras, Andrea Ayala, Josep Abril i Miriam Ponsa estan treballant per obrir pròximament una botiga al barri de Gràcia.

Sònia Flotats de So Good So Cute ha parlat de les produccions de Txell Miras com “100 % ètica i molt sostenible”, de Josep Abril com “Fidel defensor de la producció local. Qualitat i materials naturals”. I ha catalogat Miriam Ponsa d’entre el “top 10 de la moda sostenible al 080 Barcelona fashion”. De fet per a algunes peces de la col·lecció d’enguany ha utilitzat llana ecològica i de proximitat de l’obrador Xisqueta.


Són quatre dissenyadors catalans amb valors sostenibles que s’han decidit a unir esforços per obrir una botiga al barri de Gràcia de Barcelona. Una bona notícia i molt esperada. Se’m farà llarg l’estiu esperant aquest nou espai de venda!

 

 

BLOG
CAT
CAST
Blog
Xarxes socials
Trajectòria
Publicacions

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tweet