Guanyaran els que millor integrin

La comunicació s'ha de treballar des d'un entorn canviant. Les xarxes socials estan creant noves necessitats en la relació usuari - marca. Cada vegada és més important tenir en compte les opinions. La millora de les relacions pot proporcionar l'èxit.

és fàcil per a una marca integrar a l'usuari? Es tracta d'una actitud, de tenir predisposició. Es pot fer de moltes maneres: amb un bon ús dels sistemes convencionals com són el telèfon, l'atenció directa o el correu electrònic. Però també amb eines 2.0: amb posicionament i actitud adequada en xarxes socials.

Com ens comenta @MKdirecto al seu portal d'internet, els seguidors de marques a Twitter són una base de clients molt fidel. Per això avui volia proposar una eina molt senzilla d'utilitzar i amb un alt retorn: twtpoll. Es tracta d'una plataforma per a generar enquestes als teus seguidors. Només hauràs d'omplir els camps per a formular la pregunta desitjada i les possibles respostes.

Cada vegada més marques impulsen accions per a integrar al seu target a les estratègies de comunicació. És molt important generar un entorn propici per a que l'usuari se senti còmode i amb la possibilitat oberta de relacionar-se amb la marca. Amb la implementació d'enquestes obriràs la teva empresa al diàleg i veuràs incrementat el nivell de satisfacció d'usuaris i clients.

 

 

BLOG
CAT
CAST
Blog
Xarxes socials
Trajectòria
Publicacions